Jag rekommenderar

Vi tillverkar syrade morötter, rödbetor, kål mm i olika blandningar eller var grönsak för sig

SYRADE GRÖNSAKER

Nu kan Folkhälsotjänster erbjuda syrade grönsaker till försäljning! Sortimentet infattar: morötter, vitkål, rödbetor, rödkål, allt i olika blandningar eller var grönsak för sig. Grönsakerna är förpackade i glasburkar och kan beställas för direktleverans (inom en radie av 5 mil) eller med postförskott. De säljs också vid marknadsdagar i Arbogatrakten. Återförsäljare är bland annat butik Stadsträdgården i Örebro.

Ta reda på mera om syrade grönsaker genom att lyssna på denna intervju. Böcker finns också i ämnet, exempelvis Annelies Schönecks Mjölksyrejäsning av grönsaker som kan beställas här.

Kontakt: lena.larsson@folkhalsotjanster.se

 

 

 

 

 

 UTRENSANDE FOTBAD

Folkhälsotjänster erbjuder fotbad från BEST4WELLNESS.
Positiva och negativa joner alstras av en svagströmsspole, placerad i vattnet. Fötterna placeras i vattnet, fotbadet tar cirka 30 minuter. Det kan vara lämpligt att göra en hel kur vilket kan innebära flera fotbad, men inte oftare än en gång per vecka.
Fotbadet tar 30 minuter att göra och kostar 200 kronor/tillfälle.
Kontakt: lena.larsson@folkhalsotjanster.se

KOSTTILLSKOTT

Folkhälsotjänster är återförsäljare av HELHETSHÄLSAS kosttillskott, högkvalitativa preparat med hög renhet (http://www.helhetshalsa.se). Kosttillskott kan ibland komma att rekommenderas som en del i behandlingen. Inga kosttillskott säljes utan konsultation.

HAMPFRÖPRODUKTER

Folkhälsotjänster är återförsäljare av MANITOBA HARVESTs hampaprodukter. Vi säljer högkvalitativ hampfröolja och högvärdigt hampaprotein samt skalade och utsökt goda hampafrön. Samtliga hampaprodukter är lämpliga för de flesta, hampaproteinet kan exempelvis tas av dig som tränar eller muskelbygger. Hampaprotein innehåller alla essentiella aminosyror. Hampaprodukterna säljs endast i samband med konsultation.

 

 

BÖCKER

”Autism – en sjukdom som kan läka” av Harald Blomberg. En ny syn på sjukdomarna inom autismspektrum, alltså Aspergers sjukdom, ADHD, ADD och liknande diagnoser. Det finns flera nya sätt att behandla dessa sjukdomar än medicinering och kognitiv beteendeterapi. Pris 160 kronor

”Alla kan läsa! Nya rön om dyslexi” av Harald Blomberg. Häftet vänder sig till föräldrar, lärare och skolledare och presenterar en realistisk och hoppfull syn på läs- och skrivsvårigheter och hur de kan avhjälpas. Skriften berättar också varför det inte är flera som känner till de metoder som dr Blomberg rekommenderar trots att de är enkla, ger bra resultat och därför borde användas i skolorna. Pris 60 kronor.
Kontakt: lena.larsson@folkhalsotjanster.se